Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

1 X Purkštuvų Sistema, Žalvario Poveikį Galvos Vandens Laistymo Kieme Ant Vejos Ir Sodo Vibraciniai

€2.44 €1.64
  • Prekės Pavadinimas: YOWEI
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Sodo purkštuvas galvos yra pagaminti iš sunkiųjų žalvario ir nerūdijančio plieno medžiagos.Tvirtas, stiprus, gali būti naudojamas ilgą laiką.Dydis sodų purkštuvų galvutės yra apie 10 x 12 x 5 cm/ 3.94 " x 4.72 x 1,97 cm.

Yra 4 patikslinimus, kad gali būti padaryta dėl purkštuvų.Reguliuoti spindulio nuo 25 - 360 laipsnių.Pasukite 2 sidabro žiedus prie pagrindo purkštuvų galvutės nustatyti laistymo parametras.

Laisvas sukimosi purkštuvų galvutės aplink 360 laipsnių spinduliu.Reguliuoti asortimentą ir lanko vandens.Pakeisti plitimas vandeniu.

Dažniausiai 1/2 colio sriegiu detalės, tinka įvairių sodo žarnos.Puikiai tinka vejos, sodo, lauko, šiltnamių, gėlių lovos, baseinas drėkinantis rūko vėsinimo, drėkinimo ir pan.

Ateina su patvariais vejos poveikio purkštuvų už kiemas, vejos ir žolės Laistymui.Padaryti drėkinimo savo sode įdomus.Paketą Sudaro: 1 vnt 1/2 colių žalvario poveikio purkštuvų.

Žymos: žolės, vejos, vertikaliai gaisro purkštuvų galvutės, vejos purkštuvų, mini augalų puodą, cortain, vandens purkštuvas, iššokantį purkštuvų, vandens purkštuvas, pilka laistymo sistemos, rx590

Panašūs produktai